Cabero Group, amb tu des de 1916

Fa més d’un segle que acompanyem milers de persones en l’organització i la planificació de la seva vida diària i, tanmateix, renaixem any rere any adaptant-nos als canvis que exigeix cada moment. La sòlida experiència ens avala i la innovació és el nostre motor.

Des dels orígens com a empresa familiar i després de quatre generacions implicades, seguim innovant i creant per fer de Cabero Group 1916, S.A. un referent en el sector de la papereria. La nostra filosofia? Idear, dissenyar, desenvolupar, gestionar i distribuir productes que ens ajudin a gaudir més del nostre temps i a aconseguir els nostres objectius.

Reprodueix vídeo
Compromís i confiança

La nostra filosofia es basa en la confiança, i la fidelitat dels nostres distribuïdors i usuaris és fonamental. Treballem alineats amb principis com l’honestedat, el compromís i el respecte cap a totes les persones que formen part directa i indirecta de l’empresa.

CABERO GROUP 1916, S.A.
FINOCAM ÉS LA NOSTRA MARCA
Finocam, referent en articles d’organització personal

L’objectiu de la marca Finocam és facilitar l’organització del temps oferint un perfecte equilibri entre funcionalitat i estètica i integrant tots els àmbits de la vida: professional, educatiu, oci i privat.

Gràcies a l’àmplia gamma de calendaris, agendes, planificadors i molts articles més, Finocam cobreix les necessitats d’organització de particulars, professionals, alumnat, professorat, etc. Estem en recerca constant de noves funcionalitats i millores perquè cada usuari trobi la fórmula perfecta per a la seva organització.

Qui no ha escollit o ha regalat una agenda pels colors i l’estil de la portada? A Cabero Group també donem valor al disseny de totes les nostres creacions, perquè siguin un complement de moda més i s’adaptin a la personalitat de cada persona.

24-25-agenda-16m-capri-happy-f4-emo
Finocam, marca reconeguda i internacional

Finocam® és una marca registrada internacionalment, líder del seu sector en el mercat nacional i amb presència internacional. Aquest fet ens enorgulleix i ens motiva a seguir treballant per cuidar el seu prestigi.

ORGANITZACIÓ PERSONAL EN EL TEU DIA A DIA
SEMPRE CERCANT L’EXCEL·LÈNCIA

Estem en recerca constant de l’excel·lència per satisfer les necessitats dels nostres usuaris i oferir productes que destaquin pel seu disseny, la seva funcionalitat, qualitat i innovació.

SEMPRE PROPERS ALS NOSTRES CLIENTS

Cuidem tot el procés des del principi fins al final per tal de donar un servei integral impecable. La puntualitat en l’entrega, el rigor i l’atenció personalitzada fan que s’estableixi un fort vincle amb els nostres clients. A Cabero Group treballem amb i per al client, oferint un bon servei, amb empatia i confiança.

SOSTENIBILITAT

La sostenibilitat és una prioritat global de l’empresa, per això comptem amb els certificats i els segells ambientals corresponents. Considerem la sostenibilitat i la gestió de l’impacte ambiental com una millora contínua, així doncs, treballem constantment per conèixer i aplicar processos i materials que contribueixin a garantir-les.

A Cabero Group 1916, S.A. estem compromesos amb el respecte al medi ambient, perquè cuidar-lo és assegurar el futur i la sostenibilitat de la nostra societat i del planeta.

El paper que utilitzem en els nostres productes certificats prové d’explotacions forestals ben gestionades, en les quals es respecten els valors ecològics i socials.

Actualitzem els processos de producció, proveïment i subministrament per assegurar el compliment de l’estàndard FSC® de Cadena de Custòdia.

Cabero group 1916, S.A. declarada pyme innovadora 2015
Procés de fabricació del paper respectuós amb el medi ambient
Inspecció, verificació, anàlisi i certificat de qualitat
ELS NOSTRES VINCLES D'INTERÈS

Asociación Española de Fabricantes de Marroquinería, Artículos de Viaje y afines

Barcelona Centre de Diseny (BCD) 

Gremi d’Industries Gràfiques de Catalunya