SOSTENIBILITAT
A Cabero Group 1916, S.A. estem compromesos amb el respecte al medi ambient,
perquè cuidar-lo és assegurar el futur i la sostenibilitat de la nostra societat i del planeta.
El paper que utilitzem en els nostres productes certificats prové d’explotacions forestals gestionades de manera responsable, en les quals es respecten els valors ecològics i socials.

Assegurem el certificat FSC® en la majoria dels productes, i a la vegada actualitzem contínuament els processos de producció, aprovisionament i subministrament per assegurar que es compleixin els estàndards FSC® de la Cadena de Custòdia.

També disposem del certificat Ecoembes, una organització sense ànim de lucre que cuida el medi ambient a través del reciclatge i l’ecodisseny dels envasos. D’aquesta manera, els envasos de plàstic, cartó i paper poden tenir una segona vida.

La sostenibilitat és una prioritat global de l’empresa, per això comptem amb els certificats i els segells ambientals corresponents. Considerem la sostenibilitat i la gestió de l’impacte ambiental com una millora contínua, així doncs, treballem constantment per conèixer i aplicar processos i materials que contribueixin a garantir-les.
Amb el compliment d’aquests requisits es garanteix que el paper utilitzat en els nostres productes certificats prové d’explotacions forestals ben gestionades, també amb certificat FSC®, on es respecten els valors ecològics i socials i la gestió responsable dels boscos, assegurant així els estàndards FSC® a tota la cadena d’aprovisionament i subministrament fins a les nostres instal·lacions.

FSC® és una marca registrada que demostra que els nostres productes segueixen els estàndards establerts. A Cabero Group 1916, S.A. entenem que cuidant el nostre medi ambient, estem cuidant el futur i la sostenibilitat de la nostra societat i del planeta.

*El Forest Stewardship Council® (FSC®) és una organització no governamental, independent, sense ànim de lucre, establerta per promoure una gestió forestal ambientalment responsable, socialment beneficiosa i econòmicament viable en els boscos de tot el món.