slider_fsc2

COMPROMÍS AMB L'ENTORN

Cabero Group 1916, S.A., compromesa ja amb el respecte vers el medi ambient, fa un pas més, no tan sols utilitzant papers amb certificació FSC® en la majoria dels productes, sinó també actualitzant els seus processos per assegurar el compliment de l’estàndard FSC® de cadena de custòdia.

El Forest Stewardship Council® (FSC®) és una organització no governamental, independent, sense ànim de lucre, establerta per promoure una gestió forestal ambientalment responsable, socialment beneficiosa i econòmicament viable als boscos d’arreu del món.

Així, hem centrat els nostres esforços en l’obtenció de la certificació de la cadena de custòdia de conformitat amb els requisits dels estàndards internacionals FSC®.

Complint aquests requisits es garanteix que el paper utilitzat en els nostres productes certificats prové d’explotacions forestals ben gestionades, també certificades FSC®, on es respecten els valors ecològics i socials i la gestió responsable dels boscos, assegurant així l’estàndard FSC® en tota la cadena de proveïment i subministrament fins a les nostres instal•lacions.

FSC® és una marca registrada que demostra que els nostres productes compleixen els estàndards establerts. A Cabero Group 1916, S.A. entenem que, tenint cura del nostre medi ambient, estem cuidant el futur i la sostenibilitat de la nostra societat i la del planeta.