slider_gran copyOk2

CREATIVITAT, INNOVACIÓ I SERVEI

DES DEL 1916

Cabero Group 1916, S.A. és un dels principals grups empresarials espanyols dedicats al sector de la papereria.

Fundada el 1916 com a empresa familiar, i amb quatre generacions implicades successivament en la direcció, és un dels referents del sector a Espanya.

Des dels nostres orígens, tenim una filosofia molt clara: explotar marques pròpies, ideant, dissenyant i desenvolupant productes, i gestionant-ne la fabricació i la distribució a escala nacional i internacional; i tot això, amb un esperit d’innovació constant i de lideratge.

Filosofia i objectius que hem assolit defensant principis com ara l’honestedat, el compromís i el respecte a totes les persones que formen part de l’empresa, que es tradueixen en un benefici comú: els clients confien en nosaltres i ens premien amb la seva fidelitat.

CABERO GROUP 1916, S.A. – SEGUEIX-NOS:

100 ANYS DE DEDICACIÓ A L’EXCEL·LÈNCIA

FINOCAM ÉS LA MARCA DE CABERO GROUP

Ideem, dissenyem i desenvolupem productes propis sota aquesta marca, i en gestionem la fabricació i la distribució.

L’objectiu de Finocam és ser la marca referent en articles d’organització personal en tots els àmbits: professional, educatiu, d’oci i d’ús privat, amb un equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica.

La presència de la marca Finocam en el mercat cobreix les necessitats d’organització personal de particulars, professionals, alumnes, professors, etc., gràcies a l’àmplia gamma de calendaris, agendes, portadocuments i articles similars creats per a diferents usos i utilitats.

Els articles Finocam són complements de moda perfectes, gràcies als seus originals dissenys, estils i colors, esdevenint així un símbol de prestigi i valor per a qui els duu i un regal perfecte per a particulars i empreses.

Finocam és una marca coneguda i reconeguda, la qual cosa ens enorgulleix i estimula a continuar treballant per augmentar-ne el prestigi i la presència en el mercat nacional i internacional.

Més informació sobre els productes Finocam a www.finocam.com

FINOCAM – SEGUEIX-NOS:

 Finocam® és una marca registrada internacionalment.

agenda
urban
SLIDER-PRINTS
SLIDER-MINIMAL
SLIDER-CASUAL
SLIDER-AGENDAS

TENIM CURA DE TOT EL PROCÉS DE PRINCIPI A FI

SEMPRE PROPERS ALS NOSTRES CLIENTS…

Tenim cura de tot el procés de principi a fi, per donar un servei integral impecable. La puntualitat en el lliurament, el rigor i l’atenció personalitzada fan que s’estableixi un fort vincle amb els nostres clients. A Cabero Group treballem amb el client i per al client. Empatitzem, donem un servei òptim i generem confiança.

  • Atenció al Client personalitzada

  • Treballem Amb i Per al client

  • Puntualitat en el lliurament

  • Rigor en el nostre treball

  • Servei òptim

  • Treball en equip

  • Empatitzem amb el client

  • Generem confiança

… I CERCANT L’EXCEL•LÈNCIA

A Cabero Group escoltem, entenem i aportem solucions a tots els nostres clients, tant si són distribuïdors com usuaris finals.

Per això tenim tants anys d’èxit en el sector, perquè busquem l’excel•lència en la satisfacció de les necessitats oferint productes que destaquen pel seu disseny, qualitat i innovació.

Tenim una sòlida experiència industrial i, en particular, un profund coneixement en la fabricació d’agendes, calendaris i articles similars.

Estem sempre atents a les noves tendències i usos, i som especialistes en cadascuna de les fases de producció, tant en la manipulació del paper i dels materials plàstics com de la marroquineria.

CABERO GROUP 1916, S.A.

DECLARADA PIME INNOVADORA 2015